Σι Γιούνγκ Σιν 释永信 (Shi Yong Xin) 30ος ηγούμενος του ναού Σάο Λιν.


 
 

Στις 19 Αυγούστου του 1999 μια συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε για να εισαγάγει το μοναχό Σι Γιούνγκ Σιν στην αίθουσα των πατριαρχών. Με την ολοκλήρωση μιας διήμερης τιμητικής τελετής ο αναπληρωτής ηγούμενος Σι Σου Σι, απαλλάχθηκε από την αίθουσα και ο δάσκαλος Σι Γιούνγκ Σιν ανέλαβε τη νέα θέση του.

Ο Σι Γιούνγκ Σιν είναι μοναχός από την παιδική του ηλικία και εκτιμάται ως ένας από τους μέγιστους βουδιστικούς μελετητές και από τους υψηλότερους σε γνώση του Τσαν.

Έχει επιτύχει από το 1999 έως σήμερα ένα απίστευτο έργο για το ναό Σάο Λιν. Η ανακαίνιση της αίθουσας Ντάρμα, ο πύργος των κουδουνιών και ο πύργος των τυμπάνων είναι μεταξύ αυτών. Έχει δημοσιεύσει επίσης διάφορα βιβλία για τη βουδιστική φιλοσοφία και εκδίδει δημοσίως ένα περιοδικό, το "Σταγόνες βροχής Ζεν”. Ο Σι Γιούνγκ Σιν είναι επίσης ο πρόεδρος της βουδιστικής ένωσης της επαρχίας Χο Ναν και αντιπρόσωπος του συνεδρίου των κινεζικών λαών.

Το ίδρυμα κοινωνικής ανάπτυξης Σάο Λιν είναι άλλο ένα από τα μεγάλα επιτεύγματά του, όπως επίσης είναι το ίδρυμα ζωγραφικής και καλλιγραφίας για το οποίο οι Σάο Λιν είναι επίσης διάσημοι.

Ο Σι Γιούνγκ Σιν είναι επίσης πρωτοπόρος στην προώθηση του πνεύματος Σάο Λιν στο εξωτερικό, επιτρέποντας άνοιγμα ναών στην Αμερική, την Αγγλία καθώς επίσης και τη Γερμανία.


 

 
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών